Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

4. Uluslararası Sevgi Ve Barış Yürüyüşü Yapıldı

4. Uluslararası Sevgi Ve Barış Yürüyüşü Yapıldı

Bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen Uluslararası Sevgi ve Barış Yürüyüşü’ne; Vali Fahri Meral, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Uluslararası Mevlana Vakfı Genel Başkan Vekili ve Hz. Mevlana’nın 22. kuşaktan torunu Esin Çelebi Bayru, Mevlana Vakfı Konya Şube Başkanı Nadir Karnıbüyükler, Daire müdürleri, Yurtdışından ve çeşitli şehirlerden gelen heyet ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

27 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 13.30’da düzenlenen Uluslararası Sevgi ve Barış Yürüyüşü, Hz. Mevlâna’nın annesi Mümine Hatun, Ağabeyi Muhammed Alaeddin Çelebi ve yakınlarının kabirlerinin ziyareti ve yapılan dua ile başladı. Yürüyüş öncesi Vali Fahri Meral ve Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Hz. Mevlana Celâlettin Rumi’nin 22. kuşaktan torunu Esin Çelebi Bayru’ya, Konya Valisi ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na teslim edilmek üzere birer Türk bayrağı verdi. 

Yaklaşık 50 kişinin katıldığı yürüyüş sırasıyla; Dinek, Karadağ, Madenşehri, Değle, Süleymanhacı ve Çumra üzerinden Mevlana Türbesi’nde son bulacak. 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık