Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Abdülkadir Ateş Başyayla Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Abdülkadir Ateş Başyayla Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Ak Parti Başyayla Kurucu İlçe Başkanı Olarak ara vermeden 10 yıl bu görevi layıkıyla yerine getirdiğini ifade eden Ateş, görev verilmesi halinde Başyayla Belediye Başkan adaylığına talip olduğunu söyledi.

Kuruluş aşamasında, Ak Partinin en zor zamanlarında İlçe Başkanlığı  görevini üstlendiğini ,siyasete  23 yaşındayken İlçe Başkanı olarak başladığını ifade eden Ateş, Genç yaşta  bu kutsal göreve kendisini layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a duacı olduklarını ifade etti.

Başyayla Merkez ve Köylerimizde vatandaşın gönlünde yer edindiği inancında olduğunu, Belediye Başkan adaylığının kendisine tevdi edilmesi durumunda İlçe Teşkilatıyla uyum içinde çalışarak iyi bir seçim sonucu çıkacağını ifade etti.

 

Abdülkadir ATEŞ kimdir?

 

10.01.1978 Hollanda/Rotterdam’da doğdu. İlkokul eğitimini Başyayla Şirindere İlkokulu, Ortaokul eğitimini Ermenek İmam Hatip Ortaokulu ve lise eğitimini ise Ermenek Lisesi’nde tamamladı. Yaklaşık 13 sene boyunca Başyayla İlçe merkezinde yerel işletmecilik yaptı. Bu süre zarfında Ak Parti Teşkilatı kuruluş süreci içerisinde, Ak Parti Başyayla İlçe Teşkilatı kurucu ilçe başkanı olarak 10 sene ara vermeksizin, aktif olarak ilçe başkanlığı görevini yürüttü. Ak Parti tüzüğünde bulunan 3 dönem kuralı sebebi ile, ilçe başkanlığı görevini bu süreçte devretmek zorunda kaldı.16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşen Anayasa Değişikliği Referandum sürecinde Ankara merkezli kurulan Evet Destekleme Platformu’nda Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinde bulundu. 

Halen, Hak-İş Sendikası’na bağlı Öz Sağlık- İş Karaman temsilciliği görevini yürüten Ateş, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık