Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Acil Sağlık Hizmetleri Kar-Kış Demeden Sürdürülüyor

Acil Sağlık Hizmetleri Kar-Kış Demeden Sürdürülüyor

Olay dün akşam saatlerinde, kar yağışının etkili olduğu ve şehir merkezine 70 kilometre uzaklıktaki Yukarıkızılca Köyünde yaşayan 8 aylık hamile vatandaşın dengesini kaybedip düşmesi ile gerçekleşti. Paniğe kapılan vatandaşın yakınları hastayı kendi imkânlarıyla hastaneye götürmek istedi ancak yollar kar nedeniyle kapalı olduğu için sağlık ekiplerinden yardım istendi. İhbar üzerine olay yerine ambulans sevk edildi. Yaklaşık 4-5 saatlik uğraş sonucu köye varıldı. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından evde yapılan hasta, daha sonra Karaman Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Karaman Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapılan hastanın, kendisinin ve bebeğinin durumunda herhangi bir sağlık sorunu olmadığı tespit edildi.
 Karaman İl Sağlık Müdürlüğü olarak kar kış demeden bütün imkanları seferber ederek, hastaların imdadına koşan 112 Acil Sağlık personellerimize teşekkür ederiz.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık