Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Adem Kapar'ın Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Adem Kapar'ın Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Adem Kapar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basınında sansürün kaldırılması nedeniyle, her yıl 24 Temmuz günü "Gazeteciler ve Basın Bayramı" olarak kutlanmaktadır.

Özgür basının önemi bundan 111 yıl önce anlaşılarak II. Meşrutiyet ile birlikte Gazeteler ilk defa sansür denetiminden geçmeden yayımlandı. 24 Temmuz bir anlamda gerçek gazeteciliğin başladığı, basının kaleminin yenilendiği gündür.

Yazılı, görsel ve işitsel medya ile teknolojik gelişmelerle ilerleme kaydeden internet gazeteciliği ve sosyal medya ile farklı bir boyut kazanmış gazetecilik mesleğinin icrası, bir o kadar önem kazanmıştır.

Gelişen teknoloji ve internet kullanımının yaygınlaşması ile değişime uğrasa da yazılı basın demokrasinin olmazsa olmazıdır. Nitekim basının ne kadar önemli bir görev üstlendiğini bizler 15 Temmuz Darbe Teşebbüsü sırasında görmüş olduk.

Ben bizzat kendimin de yıllarca içinde bulunmaktan onur duyduğum Karaman'da görev yapan tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, basın sektörüne emek veren, akıl ve alın teri akıtan tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diliyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık