Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

06 Mayıs 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

AHMET ERTUĞRUL; "SEN KİM OLUYORSUN"

AHMET ERTUĞRUL;

 İKTİDAR'IN ADAYI OLMAN SANA AVANTAJ SAĞLAMAZ 

CHP İl Başkanı Ertuğrul, CHP Genel Merkez Başkan Yardımcısı Nihat Matkap'ın İl Başkanlığı ziyareti sırasında AK Parti adayı Ertuğrul Çalışkan'ı sert sözlerle eleştirdi. 

Eruğrul Çalışkan'ın Belediye çalışmalarının takibini yaptığını belirten Ahmet Ertuğrul; "Yazılı basınımızın birinde AKP belediye Başkanı adayı Ertuğrul Çalışkan'ın bir demecini okudum. TOKİ'nin Karaman projesini takip etmek için Ankara'ya gittiğini söylüyor. Arkadaşlar, Ne zaman ötekileştirdiniz. Bu kentin bir belediye başkanı var. Sen sadece adaysın. Merih Ünver hangi şartlara sahipse Ali Pınarbaşı hangi şartlara sahipse sende aynı şartlara sahipsin. Karaman halkı kimi ister , Belediye Başkanı koltuğuna kimi oturtursa o isim Karaman'ın sorunlarını Ankara'ya taşımakla mükkellef olur. " dedi.

 BU İŞLER KAMİL UĞRULU'NUN İŞİ 

Erturul konuşmasının devamında; "Kamil Uğurlu bu kentin Belediye Başkanı, Bu işleri bu takipleri onun yapması lazım. Maalesef bu tür alışkınlıkları iktidarın mensuplarından geçmişte de gördük bu günde görüyoruz. Ama ben buradan sizlerin ve değerli basın mensuplarının huzurunda bunları paylaşmak istedim. Çünkü; Seçimler, demokrasinin vazgeçilmez ilkesidir. Karaman halkı seni belediye başkanı yapar. O zaman sen Karaman'ın sorunlarını takip etmek amaçlı gidersin. Bu süreçte iktidarın adayı olman sana hiç bir zaman sana avantaj falan vermez." dedi. 

BİZ BİLBORDLARA VERİLEN PARALARLA AKTEKKE PROJESİNİ TAMAMLAMIŞTIK 

Ertuğrul konuşmasının devamında mevcut projelerin bir türlü tamamlanamadığından bahsederek; "Vadi ve Aktekke meydanı projesini 5 yıldan bu yana sadece bilbordlarda seyrettik.  Herhalde bilbordlara ödenen parayla biz bu Aktekke Kent Meydanı Projesi tamamlanmış olurduk. Reklamdan öte birşey göremedik. 5 sene boyunca bizi avuttular. Biz bunları seçim çalışmalarında Karaman Halkı ile paylaşacağız." dedi.







Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık