Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

AK Parti İl Teşkilatı ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ Mesajı

AK Parti İl Teşkilatı ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ Mesajı

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı İmiş GÜNENÇ , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

 

Gazeteciler mesai mefhumu gözetmeden feragatle ekmeğinin peşinden koşarak kutsal bir görevi yerine getirmektedirler, onların ülke ve dünya gündemine ilişkin takipleri ve kamuoyunu bilgilendirme emeklerinin takdire  şayandır. 

 

Basın, demokrasinin, hukukun, insani değerlerin, hak ve özgürlüklerin tarafı olmaya devam etmelidir. Kamuoyunu bilgilendirme, aydınlatma gibi onurlu bir görevi yerine getiren tüm medya çalışanlarının, daha iyi koşullarda görev yapabilmeleri için AK Parti iktidarı, üstüne düşen görevi yerine getirmiştir ve getirmeye de devam edecektir. 

 

Halkımızın gören gözü, işiten kulağı ve konuşan dili olan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü bütün samimiyetimle kutluyor, tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum.

..............

AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa KALE, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü mesajı

Kale,10 Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, gece gündüz demeden fedakarca çalışan gazetecilerin gününü kutladı.

KALE “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, basın çalışanlarının sorunlarının çözümü, haklarının iyileştirilmesi, hak ettikleri şartlara ve çalışma ortamlarına kavuşturulmalarının gündem olması açısından önemlidir.

İletişimin en etkili kanallarından olan ve taşıdığı önem gittikçe artan basın, halkın haber almasının, kamuoyu oluşturmanın ve ifade özgürlüğünün güvencesidir. Yazılı ve görsel boyutunun basının yanında, sanal ortamda da ciddi bir ilerleme sağlayan basın kuruluşları, şehrimizin ve ülkemizin gelişmesine değerli katkılarda bulunmuş, bulunmaya da devam etmektedir.

Bu katkının ülkemizin son yıllardaki gelişim, değişim ve ilerlemesiyle doğru orantılı olarak büyüyerek devam etmesi en büyük temennimizdir.

Bu vesileyle radyo, dergi, internet, gazete ve televizyonlarımız başta olmak üzere medyamızın her kolunda fedakarca çalışan tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum.”dedi.

...................

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er 10 Ocak çalışan gazeteciler günü mesajı

 

Er, mesajında,toplumun haber alma ihtiyacını karşılamak için çalışan gazetecilerin, önemli ve kutsal bir görevi yerine getirdiğini ifade etti.

Halkın taleplerine öncülük eden gazetecilerin her anlamda kamuoyunun gözü kulağı olduğunu ifade ederek şunları kaydetti:

"Ülkemizin ve şehrimizin gelişimi, vatandaşların bilgilendirilip bilinçlendirilmesi, kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasında basınımızın çok önemli katkıları olmuştur ve olmaya da devam edecektir.Toplumun aydınlatılması, bilinçlendirilmesi, halkın talep ve beklentilerinin kamuoyuna iletilmesi,sosyal sorumluluk ve kentimizin tanıtılması gibi pek çok konuda önemli bir kamu görevi üstlenen yerel ve ulusal basınımızın, bundan sonra da aynı özveriyle görevini yerine getireceğine inancımız tamdır.

Tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, sağlık ve başarılar diliyorum."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık