Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

AK Parti Karaman 1 Günde 50 Bin Gazete Dağıttı

AK Parti Karaman 1 Günde 50 Bin Gazete Dağıttı

31 Mart seçimleri öncesi yapmış olduğu dikkat çekici çalışmalara imza atan AK Parti Karaman İl teşkilatı son olarak tüm teşkilat mensupları ile birlikte AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin’in “Karaman Aşkıyla” sloganıyla hazırlanan projelerinin anlatıldığı 50 bin adet gazeteyi il merkezinde bulunan 56 mahallede dağıttı.

Sabahın erken saatlerinde Aktekke Meydanında biraraya gelen AK Parti Karaman teşkilatı yapılan açıklamanın ardından gruplar halinde gazete dağıtımı gerçekleştirdi. Etkinlikte teşkilat mensuplarına seslenen AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, 31 Mart akşamı yine aynı meydanda seçim kutlaması yapacaklarının altını çizerken “AK Parti teşkilatımıza ve Mahmut Sami Şahin başkanımıza her kesimden destek geliyor. Her seçimde olduğu gibi bu seçimin de AK Parti belediyeciliği şehrimize hizmet etmeye devam edecek. 31 Mart akşamı itibariyle aslında ‘Kazanan Karaman Olacak’ . Çünkü AK Parti belediyeciliği her kesimi kucaklayan bir görüşe sahiptir” dedi.

Programda söz alan AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin ise “Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da her platformda dile getirdiği ‘Gönül Belediyeciliği’ yapacağız. 17 yıldır Karamanlı hemşehrilerimiz AK Partimize ve Cumhurbaşkanımıza olan desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Çünkü halkımızda belediyeciliği en iyi yapan partinin AK Parti olduğuna inanıyor. Bugün burada ‘Karaman Aşkıyla’ çalıştığımız projelerimizin anlatıldığı gazetemizi tüm hemşehrilerimizle buluşturacağız. Adaylığımızın açıklandığı günden itibaren Karaman’da çok farklı işlere imza attık. Yapmış olduğumuz sosyal medya çalışmaları, tanıtım filmleri, seçim çalışmalarımızın sahada karşılığını alıyoruz. Yaptığımız her çalışmanın en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalar aslında Belediye Başkanı olunca yapacağımız çalışmaların bir aynası olarak gözlemlenmektedir. İnşallah 31 Mart akşamı Kazanan AK Parti olacak, kazanan Karaman olacak.” dedi.

Program daha sonra teşkilat mensuplarının hatıra fotoğrafı çekinmesi ve ardından “Karaman Aşkıyla” hazırlanan 50 bin gazetenin 56 mahallede dağıtılması için AktekkeMeydanından ayrılmasıyla son buldu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık