Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

04 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

AK Parti’den Bayırbucak Türkmenlerine yardım

AK Parti’den Bayırbucak Türkmenlerine yardım

AK Parti Karaman Teşkilatı tarafından Suriye’de ki Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyası çerçevesinde ki çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.
Konu hakkında Karamaninsesi.com’a açıklamalarda bulunan AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, “ Bayırbucak’ta ki kardeşlerimize yardım etmek ve yanlarında olmak için AK Parti olarak ülke genelinde yardım kampanyası düzenledik. Şuan da başta organize sanayi olmak üzere yardım severlerden destek topluyoruz. Çalışmalarımızda büyük destek olduğunu görmek bizleri ayrıca sevindiriyor.” Dedi.
Yardım etmek isteyen vatandaşların evlerinde ki kullanmadığı eşyaları parti binasına getirmeleri davetinde bulunan İl Başkanı Nazmi Ünlü; “ Herkesin evinde kullanmadığı eşya mutlaka vardır. Kıyafet, Battaniye hatta çocuklar için oyuncak bile götüreceğiz. Vatandaşlarımızdan da bu noktada destek bekliyoruz. Bu malzemelerin yanında Kuru Gıda ve Hijyenik malzeme ardımı göndereceğiz. Parti binamızda kolileme çalışması devam ediyor. Yardım etmek isteyenler yardım malzemesini Parti binamıza getirebilirler.” Dedi.
Yardım kampanyasının 22 Ocak Cuma gününe kadar devam edeceğini söyleyen Nazmi Ünlü 23 Ocak Cumartesi günü göndermeyi planladıklarını belirtti. Kesin tarihin net olmadığını da sözlerine ekleyen İl Başkanı Nazmi Ünlü, Eğer talebin yoğun olması durumunda zamanın uzayabileceğini de sözlerine ekledi. 
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık