Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Ali Rıza Alaboyun ‘Hiçbir Partinin Kurucu Listesinde Olmadığını Açıkladı

Ali Rıza Alaboyun ‘Hiçbir Partinin Kurucu Listesinde Olmadığını Açıkladı

Bera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun’un açıklaması:
02.12.2019 tarihli bazı basın yayın organlarında ismim yeni bir partinin kurucular listesinde anılmaktadır. Daha önce 05.11.2019 tarihli basın duyurusu ile böyle bir haberi yalanlamış olmama rağmen, geçmişteki asılsız haberlerin kopyala yapıştır mantığı ile haber yapıldığı görülmektedir. 
Daha önceki açıklamamda da belirttiğim gibi aktif siyasetten sonra Konya’da Bera Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktayım. 4.600 kişinin çalıştığı ve 72.000 kurucu ortağın olduğu Bera Holding’in sorunlarını çözmeye odaklanmış durumdayım. Bilindiği üzere aralarında BERA Holdingin de bulunduğu şirketlerin ekonomik faaliyetlerinin devamını sağlıklı bir şekilde sürdürmesini sağlayan yasal düzenleme Meclisten geçmiştir. Bu konuda bize güçlü desteklerini veren Sayın Cumhurbaşkanımıza şükran ve minnet borçluyuz. Bu bağlamda bu düzenlemeye katkı sağlayan iktidar ve muhalefet milletvekillerimizin tamamına saygılarımızı ve teşekkürlerimizi sunarız. Bundan sonra bize düşen görev; holdingin sorunlarını hızlı bir şekilde çözmek, ortaklarımızın menfaatini korumak, çalışanlarımızın istihdamını daim kılmak ve yeni istihdam alanları oluşturmaktır. Bu yoğunluk ve sorumluluk içerisinde aktif siyaseti düşünmediğim gibi hiç bir partinin kurucu listesinde yer almam da söz konusu değildir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Ali Rıza ALABOYUN
Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı
Aksaray Eski Milletvekili
Bera Holding Yönetim Kurulu Başkanı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık