Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Alişahane Mahallesi'nde kaldırım ve asfalt çalışmalarına devam ediyor

Alişahane Mahallesi'nde  kaldırım ve asfalt çalışmalarına devam ediyor

Altyapıdan üstyapıya kadar belediye ekipleri gece – gündüz demeden çalışıyor.

Belediye ekiplerinin hummalı çalışmaları şehrin farklı noktalarında sürüyor. Ekipler Alişahane Mahallesi’ni baştan sona ele alarak daha önce yapımı eksik kalmış; yağmursuyu drenaj hattı, kanalizasyonların temizlenmesi, atıl evlerin yıkılıp otopark olarak düzenlenmesi, kaldırım ve asfalt çalışmalarına devam ediyor. 

Çalışmaların şehrin her noktasında olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Savaş Kalaycı: “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar hiç durmadan, gece – gündüz demeden ekip arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımız devam ediyor. Bütçemizin kısıtlı olmasına rağmen tüm imkanlarımızı seferber edip belirli bir plan çerçevesinde saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alişahane Mahallemizde eksik kalmış ve unutulmuş sokakları baştan sona ele aldık. Altyapısından üstyapısına kadar tüm eksikliklerini gideriyoruz. Biz yola çıkarken bu kadim şehri hak ettiği yere getireceğimizin sözünü verdik. Sizlerin duası ve Yüce Rabbimin yardımıyla inşallah bu şehir örnek şehirlerden birisi olacak. Biz buna inanıyoruz ve sizlerin de duası ile gerçekleştireceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık