Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

16 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Alişan Kapaklıkaya Bugün Karaman’a Geliyor

Alişan Kapaklıkaya Bugün Karaman’a Geliyor

Alişan Kapaklıkaya ilk olarak bugün akşam Hamidiye Mahallesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesi’nde kurulacak olan iftar sofrası programına konuk olacak. Siyah pantolon hikâyesi ile tüm Türkiye’yi etkileyen ve duygulandıran Ünlü Eğitimci - Yazar ve Konuşmacı Alişan Kapaklıkaya, aynı günün akşamında Eski Hastane Bahçesi etkinlik alanındaki “Ramazan Akşamları”  programında Karamanlılarla buluşacak. Program Teravih Namazından sonra başlayacak, programa tüm halkımız davetlidir.


Alişan Kapaklıkaya Kimdir: 

1963 Eskişehir doğumlu. Eğitimci, yazar ve konuşmacı. Uzun yıllar MEB’de öğretmenlik ve üniversitede öğretim görevliliği yapan yazar, yenilik ve farkındalık arayışlarına girmesi sonucu istifa edip, aile içi iletişim ve eğitim pedagojisi alanındaki çalışmalara yönelmiştir. Araştırmalarında derinleştikçe bizim türkülerin yabancıların sazıyla söylenemeyeceğini anlamış, öğrendiklerini önce kendi hayatına uygulamış, etkili olduklarını anlayınca da deneyimlerini insanlara aktarmaya başlamıştır. Öğrenmeyi Öğrenme, Liderlik, Beyni Etkin Kullanma, Aile İçi İletişim, Kendine Güven ve Motivasyon konularında Türkiye’de 79 il, 510 ilçe ve 6 farklı ülkede eğitim ve konferanslar vermiştir.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık