Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Alparslan Türkeş’in vefatının 22. Yıl dönümünde Mevlid-i Şerif

Alparslan Türkeş’in vefatının 22. Yıl dönümünde Mevlid-i Şerif

 

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Alparslan Türkeş’in vefatının 22. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda, Başbuğ Alparslan Türkeş’in 80 yıllık ömrünü milletine, ülkesine ve ülküsüne adadığının altını çizen Kalaycı, Türk milliyetçilerinin dün olduğu gibi bugün de Alparslan Türkeş’in düşünce sistemine, fikirlerine ve Türk İslam medeniyeti için ortaya koyduğu mücadeleye sıkı sıkıya bağlı ve sadakat içerisinde olduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Kalaycı yayınladığı mesajda;

“Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i ebediyete intikalinin 22. sene-i devriyesinde rahmetle, özlemle ve şükranla yâd ediyoruz. 

Rahmetli Başbuğumuz, her türlü gayri milli siyasete ve yaklaşımlara kesin çizgilerle karşı duran, tabutluklara sığmayan ulu bir çınardır. Ülkemizin ve milletimizin farklı nedenlerle bugün içerisinde bulunduğu durum, Rahmetli Başbuğumuzun fikirlerinin değerini ve hayati önemini bir kez daha ve net olarak ortaya koymaktadır. Devletimizin ve milletimizin muasır medeniyetler seviyesinin daha üstüne çıkabilmesinin yegâne yolu, milli bir çizgide durmak, bundan asla taviz vermemek ve bu ilkeler ışığında çok çalışmaktır. O’nun rehberliğinde ve ışığında çalışmaya, memlekete ve millete hizmet etmeye devam edeceğiz. 

Karamanlı hemşehrilerimin bizlere, daha doğrusu Türk milliyetçilerine teslim ettiği emaneti şerefle taşıyacağımızı, Karaman’ı hak ettiği başarı seviyelerine çok çalışarak ve hizmet üreterek taşıyacağımızı bu vesile ile bir kez daha yinelemek istiyorum.  İnanıyorum ki, biz bunu başardığımız anda Rahmetli Başbuğumuz ebedi istirahatgahında çok daha huzurlu olacaktır.

Bu vesile ile değerli hemşehrilerimi bu akşam Aktekke Camiinde düzenlenecek olan mevlid programına davet ediyor, selam sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.  

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık