Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

18 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Altar Endüstri, Karamanda Tanıtım Toplantısı Düzenledi

Altar Endüstri,  Karamanda Tanıtım  Toplantısı Düzenledi

Altar Endüstri Ürünleri "Etiketleme-Kodlama-Markalama" konusunda dünyada kabul edilmiş markaların Türkiye distribütörüdür. Ürün portföyünde bulunan cihazlar ile müşteri ihtiyaçlarını doğru belirleyip çözümler üreten satış ve satış sonrası hizmetler sunmaya odaklanmıştır.
Altar Endüstri Ürünleri olarak bu yıl ilki düzenlenen Hitachi İnkjet ve Anser Termal İnkjet kodlama cihazlarının lansman toplantısı ve sunumu, 11 Nisan Çarşamba günü Karaman Demosan Otel&Spa’da yapılmıştır.
1999 yılından beri, endüstriyel markalama-kodlama ve etiketleme alanlarında hizmet veren Altar Endüstri Ürünleri, ‘’standart dışı çözümler üretme noktasında ilk akla gelen firma olma’’ vizyonunu destekleyici etkinlikler gerçekleştirme yolunda hızla ilerlemekte olduğunu bu toplantıyla da göstermiştir. Distribütörü olduğu Hitachi İnkjet ve Anser Termal İnkjet kodlama cihazlarının tanıtım, sunum ve demo çalışmasının yapıldığı lansman toplantısını Karaman’ın önde gelen üreticilerinin katılımıyla gerçekleştirmiştir. Satış Müdürü Akın Özdağlı, uzman ekibi ve Bölge Sorumlusu Bayram Değişli’nin desteğiyle katılımcı firmaların soruları yanıtlanmış, ayrıca üretim hatlarında toplam sahip olma maliyetinin minimize edilmesi yolunda firma ilgilileri ile fikir alışverişinde bulunulmuştur. Buna ek olarak; etiketleme, markalama ve kodlama alanında kalıcı çözümler sunularak, iş ortaklarından olumlu geribildirimler alınmıştır.
Sürdürülebilir büyüme odaklı yönetim anlayışının yanı sıra sürdürülebilir ilişki yönetimi ile sektörün kalite algısına  farklı bir yön sunan Altar Endüstri Ürünleri; gerçekleştirilen toplantı sonrasında HİTACHİ inkjet kodlama ve lazer markalama cihazları, COLAMARK etiketleme sistemleri,  ANSER TIJ cihazları ve VENTUS yaz / yapıştır etiketleme sistemleri ile Karaman ili ve çevresindeki faaliyetlerini artırmayı hedeflemektedir.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık