Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Nisan 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

Anasınıfı öğrencileri boyama şenliğinde hünerlerini sergiledi

Anasınıfı öğrencileri boyama şenliğinde hünerlerini sergiledi

 Okul Müdürü Ali Celal Öztan  "Karaman'daki anasınıfı öğrencilerimizle eğlenceli bir gün geçirdik. İle eğlenceli bir organizasyon kazandırdık. Yaklaşık 5 yüz öğrencinin aileleri ve kardeşleri ile katıldığı bu mutluluğu her sene yaşamak istiyoruz." dedi. Bu kadar çok küçük öğrenciyi bir araya toplamaktan, sevindirmekten ve onların heyecanını paylaşmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Öztan "Bu yarışmanın, yavrularımızın özgüven kazanmasında ve sosyalleşmesinde önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şeyden önemli. " dedi. 
Çocuğu Karaman'daki özel bir anasınıfında öğrenci olan Semra Kaynak adlı çalışan bir bayan düzenlenen yarışmanın hem katılım hem içerik olarak güzel olduğuna değinerek, yarışma esnasında katıldıkları seminerin de eksikliklerini görmesi açısından faydalı bulduğunu belirtti. Anasınıfı öğrencilerinin hem aileleri tarafından hem de bu tür etkinliklerle değişik şekilde gelişmelerinin önemli olduğunu belirten Kaynakı, boyama şenliğini organize eden okula ve emeği geçenlere teşekkür etti. 

40 dakika boyunca resim yapan minik öğrenciler, yarışmanın ardından arkadaşları ile birlikte Oyun parkında eğlendi. Boyama Şenliğinde birinciliği Dr.Sadık Ahmet İlkokulu Ana sınıfından Elif Nehir Demirok, ikinciliği Medine ve Yaşar Evcen Anaokulu'ndan Elif Senem Dorla, üçüncülüğü de Gazi İlkokulu Ana sınıfından İklim Azazi kazandı.Öğrencilere Akülü araba,bisiklet ve madalya, öğretmenlerine çeyrek altın, hediye edildi.








Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık