Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Ayrancı Belediyesi 3. Kez Türkiye 1.’si

Ayrancı Belediyesi 3. Kez Türkiye 1.’si

İçme suyu alt yapı projesi ile ilçeler bazında Türkiye genelinde Ayrancı Belediyesi 1. Oldu. Beypazarı Kültür Sarayı’nda düzenlenen ödül törenine katılan belediye başkanı Yüksel Büyükkarcı, ödülü Ayrancılılar adına aldığını belirterek, ‘’Bu ödüller hizmet etme noktasında azmimizi artırdığı gibi, ileriye dönük projelerimize de ışık oluyor. Yıllar önce zor denilen, imkansız denilen su problemini göreve geldiğimiz andan itibaren gündemimize aldık ve yoğun gayret gösterdik.
Yıllar önce asbest boru kullanılarak döşenmiş olan şehir içi içme suyu şebeke hattını yeniledik. Hışılayık kaynağından alınan tatlı su, ilçe halkının evlerine kadar ulaştırıldı. Toplamda 60 kilometre uzunlukta olan şehir içi şebeke hattı sağlıklı poliüretan borular kullanılarak yenilendi. Proje ile insan sağlığını tehdit eden asbest borular içme suyu şebekelerinden tamamen çıkartıldı. Bu vesileyle aldığımız 1.’lik ödülünü hemşerilerime armağan ediyorum’’ diye konuştu.
Bu ödülle birlikte Ayrancı Belediyesi, son üç yılda değişik projelerle üçüncü kez Türkiye 1.’liği elde etmiş oldu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık