Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Ayrancı’da yağmura aldırmayan 2 bin kişi aynı anda iftar açtı

Ayrancı’da yağmura aldırmayan 2 bin kişi aynı anda iftar açtı

Ayrancı Kaymakamlığı ve Ayrancı Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği iftar programına ilçe halkının yanı sıra Karaman merkezinden misafirler katıldı. Ayrancı Ortaokulu’nun avlusunda hazırlanan iftar sofrasına gelenleri Kaymakam Mustafa Türkcan ve Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı karşıladı. Aniden bastıran yağmura aldırış etmeyen vatandaşlar alandan ayrılmayarak iftar saatini bekledi. Ezan saatine kadar Kur’an tilaveti dinleyen yaklaşık 2 bin kişi, 6 ayrı noktadan dağıtılan yemeklerden alarak iftar açtı.
Programda konuşan Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, ‘’Her yıl gerçekleştirdiğimiz bu program vesilesi ile bir araya geliyor, hasbihal etme şansı buluyoruz. Ayrıca Ramazan Ayı’nın maneviyatına uygun bir şekilde varsa kırgınlar bu buluşma vesilesi ile yerini tekrardan kaynaşmaya, kardeşliğe bırakıyor. Mevsim itibari ile havaların yağışlı gitmesinden dolayı aslında ileri bir tarihte yapmayı planladığımız iftar programımızı vatandaşlarımızın yoğun talebi üzerine öne aldık.
Yağan yağmura rağmen davetimize icabet eden, bu mübarek günde bizimle birlikte iftar açan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Ayrancı’daki bu birlik ruhu olduğu müddetçe nice Ramazanlar gelecek, nice sofralar kurulacaktır. Hıdırellez üzerine gelen Ramazan Ayı’nın hemşerilerimize çifte bereket, kazanç getirmesini temenni ediyorum. Bugün gurbette olmalarından dolayı aramızda olamayan ancak, gönülleri bizimle birlikte bu alanda olan uzak diyarlardaki tüm hemşerilerime selam ediyorum’’ dedi.
Protokol üyelerinin masaları gezerek vatandaşlarla sohbet ettiği programda Başkan Büyükkarcı yemek dağıttı. 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık