Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Başarılı Doktorlar Belgelerini Sağlık Bakanı Koca'nın Elinden Aldı

Başarılı Doktorlar Belgelerini Sağlık Bakanı Koca'nın Elinden Aldı

Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerinde Karaman’ı Dr.Süleyman Doğruer ve Uzm.Dr. Sülbiye Karaburgu temsil etti.
Düzenlenen törende Karaman’ı temsil eden Doğruer ve Karaburgu ödüllerini Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın elinden aldılar.
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, alanlarında göstermiş oldukları başarılı çalışmalar nedeni ile topluma örnek olan hekim ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti. 
Ödül törenine katılan İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan,  “Yılın her günü, günün her saati insan sağlığına hizmet eden, yurdumuzun her köşesindeki başta değerli hekimlerimiz olmak üzere bütün sağlık çalışanlarımızın ve ödül almaya hak kazanan değerli hekim arkadaşlarımDr. Süleyman Doğruer ve Uzm.Dr. Sülbiye Karaburgu’yu tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık