Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

26 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Çağlayan Ziyaretlerine Ara Vermeden Devam Ediyor

Başkan Çağlayan Ziyaretlerine Ara Vermeden Devam Ediyor

Karaman AK Parti il Başkanı Abidin ÇAĞLAYAN bu haftaki programıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada;
‘’Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm Türkiye’de başlattığı gönül seferberliği çerçevesinde Karaman AK Parti teşkilatları olarak geleneksel hale getirdiğimiz esnaf ziyaretlerimize kaldığımız yerden devam ederek hemşerilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz.

Görevine başlayan Valimiz Sayın Mehmet Alpaslan IŞIK’ı, ziyaret ederek, görevinin hayırlı uğurlu olmasını ve üstün başarı dilek ve temennimizi ilettik.

Yine, görevine başlayan Kazımkarabekir Kaymakamı Sayın Yasin ŞAHİN’i ziyaret ederek, görevinin hayırlı uğurlu olmasını ve üstün başarı temennimizi ilettik.

Ayrancı Çat yaylalarında küçükbaş hayvan üreticilerimizi ziyaret ederek yaptıkları işlerle hemhal olup. Koyun kırparak eski günleri yad ettik. Çobanlık üzerine hoşsohbet ettik. Cumhurbaşkanımızın selamını iletip işlerinde kolaylıklar diledik.

İl, ilçe yönetim ve belediye meclis üyelerimizle beraber Karaman Küçük Sanayi Sitesi esnaflarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Normalleşme ve salgın sürecinin esnafımıza yansımalarını, beklentilerini ve Sosyal Koruma Kalkanı uygulaması hakkında bilgi aktardık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletip hayırlı işler diledik.

Salgın sürecinde büyük özveri ve fedakârca çalışan, 112 Başhekimliği ve personeli, Ağız ve Diş Sağlık Merkezi, Orman İşletmeleri Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü, Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürlüğü, Devlet Su İşleri Müdürlüğü, Karaman Ovası Sulama Birliği kurumlarımızın başkanları, müdürleri ve personelini, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ve Belediye Meclisi üyelerimizle beraber ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorup özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ettik.

Gönül Seferberliği ziyaretlerimizden birisi de Ermenek ilçemizdi.

İlçe Başkanımız Mevlüt Sarıtaş ve yönetimini ziyaret ederek istişarelerde bulunduk.

Ermenek Kaymakamı Batuhan Taşgın'ı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik.

Teşkilatımız ile birlikte Ermenek ilçemizde hemşerilerimiz, çarşı esnafı ve pazar esnafımız ile bir araya gelerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın selamını iletip, sıkıntı ve sorunlarını dinledik ve hemşehrilerimizle hasbihal ederek, temizlik, maske ve mesafe tedbirlerini hatırlatarak hayırlı, bereketli alışverişler diledik.

Ermenek eski yerleşim alanı kaya dibindeki evlerin tehlike alanında bulunmasından dolayı dar gelirli vatandaşlarımız için yapılacak olan 7 blok 156 daireden oluşacak Toki afet konutları inşaat şantiyesini gezip şantiye şefi ve çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettik.

Ermenek İlçe Devlet Hastanesini ziyaret ederek, Sağlık çalışanlarımıza, Ermenek Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek Müdür ve personellerine, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın selamını iletip, pandemi sürecindeki sabırlı ve fedakarca çalışmaları için teşekkür ettik.


Ermenek’te kurulmuş bir Dünya markası olan Pol’s Gıda Helva, kurutulmuş ve dondurulmuş meyve ve sebze tesislerini gezerek, memleketimize böyle bir tesisi kazandıran Polat Madencilik sahibi Muzaffer Polat’a teşekkür ettik.’’ Dedi.

Ziyaretlerine maske ve sosyal mesafe kurallarına uyarak devam eden başkan ÇAĞLAYAN ziyaret ettiği esnaflara maske hediye edip “Biz Bize Yeteriz” diyerek ‘’tüm ülke olarak Korona virüsü salgınına karşı elde ettiğimiz başarının devam etmesi için tedbiri elden bırakmamamız, maske, mesafe, temizlik kurallarına riayet etmemiz kendi sağlığımız ve çevremize karşı olan sorumluluğumuz gereği elzemdir’’ dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık