Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Çalışkan Çalışmaları Adım Adım Takip Ediyor

Başkan Çalışkan Çalışmaları Adım Adım Takip Ediyor

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan bugün (21 Mart 2013 Çarşamba) Osmangazi, Cumhuriyet, Hisar ve Çeltek Mahallesi’ni gezerek incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Abdullah Bağırgan, Birim müdürleri ve Mahalle muhtarlarının da eşlik ettiği mahalle gezisinde Başkan Çalışkan, muhtarların talep ve isteklerini dinledi.

Şehrin her bir noktasına hizmet götürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, mahalle gezilerinde mahallelerin eksiklerini tespit ettiklerini ve buna göre projelerini şekillendirdiklerini söyledi. Başkan Çalışkan: “Karaman Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalarda muhtarlarımızla sürekli istişare içerisindeyiz. Mahallelerde ki sorunları yerinde tespit ediyor, ihtiyaçlar doğrultusunda hızlı bir şekilde çözüm üretmeye çalışıyoruz. Şehrimizin her bir noktasına ayrım yapmadan hizmet götürdük ve götürmeye devam edeceğiz. Karaman’da yaşayan her bir fert bizler için çok değerlidir. Halkımıza layık olduğu hizmetleri sunmak için özenle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık