Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Çalışkan Osmangazi Hanımlar Lokali’ni Ziyaret Etti

Başkan Çalışkan Osmangazi Hanımlar Lokali’ni Ziyaret Etti

Karaman Belediyesi'nin hanımlara yönelik hayata geçirdiği önemli hizmetlerden birisi olan Osmangazi Hanımlar Lokali yaklaşık üç aydır faaliyetlerine devam ediyor. Bölgede yaşayan bayanların büyük ilgi gösterdiği Hanımlar Lokalini, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bayanların kurs gördüğü sınıfları tek tek gezen Başkan Çalışkan, kursiyerlerin hal ve hatırlarını sorarak görüşlerini dinledi. 

12 Aralık 2016 tarihinde hizmete giren Osmangazi Hanımlar Lokali’nden, çevre mahallelerle birlikte günde 175 kişinin faydalandığını söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Karamanlı hanımlar için, günlük hayatın stresinden uzak kalarak spor yapıp el sanatları öğrenebilecekleri bir merkezi de Osmangazi Mahallesi’ne kazandırdık. Hanımlar Lokalinde bayanlarımız haftanın beş günü hocalarımız eşliğinde spor faaliyetlerinden ve takı tasarım, dikiş-giyim, ev tekstili gibi kurslardan faydalanabiliyorlar. Osmangazi Hanımlar Lokali'nde 175 civarı kursiyerimiz var. Burayı açalı 3 ay olmasına rağmen ilgi her geçen gün artıyor. Bir Hanımlar Lokalini de mülkiyeti belediyemize ait olan eski Barış Manço Düğün Salonu’nun olduğu Mümine Hatun Mahallesi’nde hizmete açacağız. Bayanlara yönelik bu merkezleri şehrimizin her bölgesine yaymak istiyoruz” dedi.

Osmangazi Hanımlar Lokali’nde eğitim gören kursiyerler de, mahallelerine böyle bir hizmet kazandırıldığı için emeklerinden dolayı Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık