Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Çalışkan’ın Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

Başkan Çalışkan’ın Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

       Başkan Çalışkan mesajında: “Türk basınında sansürün kaldırılmasının 110. yıl dönümünde tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum” ifadelerine yer vererek şunları söyledi:

        “Kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir anlayışla çalışmalarını yürüten basın mensupları, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir. Görevini bu anlayış ve fedakârlıkla yürüten değerli basın mensubu arkadaşlarımız, her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler. Özellikle 15 Temmuz ve sonrası yaşadığımız süreçte, halkın milli iradesine zincir vurulmak istenen hain darbe girişimine karşı verdikleri mücadeleden ve dik duruşlarından ötürü övgüyü hak etmiştir.

        Karaman Belediyesi olarak; basın mensubu ve bu işe gönül vermiş arkadaşlarımızın her zaman yanlarında olacağımızı belirtiyor, bu duygu ve düşüncelerle tüm basın mensubu arkadaşlarımın 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı’nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık