Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Kalaycı “19 Mayıs’ın 100. Yılında Atatürk Ve Türk İstiklâli” Konulu Panele Katıldı

Başkan Kalaycı “19 Mayıs’ın 100. Yılında Atatürk Ve Türk İstiklâli” Konulu Panele Katıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan panele Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Ali Güler başkanlık yaptı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği panelde Taş Medreseli Ülkücüler Karaman İl Temsilcisi Sayın Mehmet Uçucu ve Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı birer konuşma yaptı.

Başkan Kalaycı konuşmasında: “Bu akşam bizleri bu salonda bir araya getiren ve programın konusu olan 19 Mayıs, yeniden doğuşun sembolüdür. Tarih sahnesinden silindi denilen büyük Türk milletinin atasının önderliğinde şahlandığı ve ebediyete kadar var olacağını kanıtladığı büyük ve eşsiz bir destanın başlangıcıdır. Büyük Türk milletinin var olduğu günden bugüne kadar ayakta tutan, her zorlu hengâmeden alnının akıyla çıkartan ruh 19 Mayıs mücadele ruhudur. Biz bu ruhla varız. Bu ruhla ayaktayız. Bu ruhla yarınlara güvenle bakmalıyız. Ve bu ruhu diri tuttuğumuz müddetçe de ebediyete kadar var olacağız.
Böylesine güzel ve anlamlı bir konuda bizleri bilgileri ile aydınlatmak üzere şehrimize gelen değerli hocalarımıza ve bizlere bu imkânı sağlayan Taş Medreseli Ülkücüler Karaman İl Temsilcisi Sayın Mehmet Uçucu ağabeyimize teşekkür ediyorum” dedi.

Selamlama konuşmalarının ardından panele konuşmacı olarak katılan Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Ali Güler, Dr. Abdullah Cüneyt Küsmez ve Dr. Veli Fatih Güven, Cumhuriyetin kuruluş yıllarında ki milli mücadele ve kongreler dönemini anlattılar.

Program, günün anısına katılımcılara hediyelerin verilmesiyle sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık