Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Kalaycı Covıd-19 Denetimine Katıldı

Başkan Kalaycı Covıd-19 Denetimine Katıldı

T.C. içişleri Bakanlığının talimatlarıyla çarşı merkezinde bulunan esnaflara yönelik covid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleşen denetime Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Karaman Belediye Başkanı Kalaycı ve protokol heyeti katıldı. Denetimde covid-19 hastalığına karşı alınan önlem ve tedbirlerin uygulanıp uygulanmadığı kontrol edildi. Vali Işık ve Başkan Kalaycı tarafından, iş yeri sahiplerine kurallara uyma noktasında maske, mesafe ve temizlik konusunda daha duyarlı olmaları hatırlatıldı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı; Covid-19 virüsünün ülkemizde görülmeye başladığı günden bu yana tedbir ve önlem çalışmalarına başladıklarını, gece – gündüz demeden şehrin her bölgesinde dezenfekte ve temizlik çalışması yapıldığını, belediyenin kendi imkanlarıyla ürettiği maskelerin her eve ulaşacak şekilde dağıtıldığını, halen semt pazarları, çarşı gibi vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde maske dağıtımının devam ettiğini söyledi.

Denetimler kapsamında Karaman Belediyesi Zabıta Ekipleri ise çarşı merkezinde vatandaşlara maske dağıttı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık