Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Kalaycı: “Halkımızla Yan Yana Olmaya Devam Edeceğiz”

Başkan Kalaycı: “Halkımızla Yan Yana Olmaya Devam Edeceğiz”

Her fırsatta farklı ortamlarda vatandaşlarla buluşan Başkan Kalaycı, hafta sonu Esnaf ve Sanatkarlar Odasının düzenlediği arabaşı gecesine katıldı, gece sabaha karşı da sebze ve meyve halini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, gönül belediyeciliği kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Gece-gündüz fark etmeden hakla kucaklaşan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı hafta sonu da boş durmadı. Başkan Kalaycı, Karaman’da kış aylarında gelenek haline gelen Esnaf ve Sanatkarlar Odasının düzenlediği arabaşı gecesine katılarak esnaflarla buluştu. Vatandaşlarla sohbet edip çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kalaycı, kendisine ilgi gösteren çocuklarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. 

Başkan Kalaycı aynı günün gecesi sabaha karşı da Karaman Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etti. Esnaflarla tek tek selamlaşarak sohbet eden Başkan Kalaycı, onların öneri ve isteklerini dinleyerek hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.

Karaman halkının gönlüne samimiyeti ve insan odaklı hizmetleriyle taht kurmayı başaran Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, vatandaşlarla yapılan bu buluşmaların devam edeceğini belirtti. Gönül Belediyeciliği kapsamında insan odaklı hizmet üretmenin en büyük hedeflerinden biri olduğunun altını çizen Başkan Kalaycı: “Günün her saatinde, sabah, akşam halkımızın yanında olamaya devam edeceğiz. Hep birlikte el ele vererek şehrimizi hak ettiği noktaya kavuşturacağız. Belediyecilik sadece şehri imar etmek değil aynı zamanda vatandaşın gönlüne girebilecek işlere de imza atmaktır. Bizi bu göreve layık gören halkımızla birlikte hizmet aşkıyla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.   

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık