Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

25 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Kalaycı’dan 10 Kasım Mesajı

Başkan Kalaycı’dan 10 Kasım Mesajı

“Türkiye Cumhuriyeti başta olmak üzere O’nun eserlerine sahip çıkıp, el birliği ile çalışarak ülkemizi daha ileri seviyelere taşıyacağız” diyen Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81. yıl dönümünde saygı, şükran, özlem ve minnetle anıyoruz. Ömrünü bu vatana adamış, hayatı boyunca milleti için çalışmış büyük önder Atatürk’ün geride bıraktığı  mukaddes mirasına sahip çıkıyoruz. Askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının en önemli liderlerinden olan Atatürk; tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir liderdir. Atatürk başta olmak üzere Cumhuriyetimizin kurucularının bugünkü nesillere armağanı olan Türkiye Cumhuriyeti; milletimizin büyüklüğünü, gücünü, özgüvenini, tarihteki ve uygarlığın gelişme sürecindeki rolünü gösteren bir eserdir.
Biliyoruz ki Mustafa Kemal Atatürk, Samsun’dan başlatıp İzmir’de büyük zaferlerle sonuçlandırdığı İstiklal Savaşımızla; tarih sahnesinden silinmek istenen Milletimizin ebediyen bağımsız yaşama hakkına sahip olduğunu ve ilelebet payidar kalacağını bütün dünyaya bir kez daha göstermiş, Milletimizin İstiklal Mücadelesinde gösterdiği azim ve cesaret dünyanın mazlum milletlerine esin kaynağı olmuştur. Bizler de Devlet ve Millet olarak, O' nun ‘En Büyük Eserim’ dediği Türkiye Cumhuriyeti başta olmak üzere eserlerine sahip çıkıp; el birliği ile çalışarak ülkemizi daha ileri seviyelere taşıyacağız. 
Bir arada ve bağımsız olarak yaşama azim ve iradesi kırılmadıkça, bir milletin asla yok edilemeyeceğini tüm dünyaya ispatlamış olan Gazi Mustafa Kemâl Atatürk ve O' nun silah arkadaşlarını, vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan istiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha en kalbi duygularımla, rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle İstiklal Savaşı’mızın Başkumandanı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, Millî Mücadele’mizin tüm kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık