Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Kalaycı’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Başkan Kalaycı’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Vatandaşların Cumhuriyet Bayramını tebrik eden Başkan Kalaycı, mesajında; “Aziz vatanımızın müdafaası için toprağa düşen kahraman şehitlerimize Yüce Mevla'dan rahmet diliyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm gazilerimizi de saygıyla yâd ediyorum" ifadelerini kullandı.
Başkan Kalaycı’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı şöyle: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Ekim 1923 tarihinde ‘Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıldönümünü, milletçe kutlamanın haklı gururu ve coşkusu içerisindeyiz. 
Cumhuriyet, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen aziz milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde birlik ve beraberlik içinde verdiği emsalsiz mücadelenin, vatan sevgisinin, egemenliğine sahip çıkma ve bağımsız yaşama iradesinin ortaya çıkardığı bir eserdir. Bu eseri korumak ve ilelebet yaşatmak da bizlerin yegâne görevidir. İnanıyorum ki milletimizin her bir ferdi, bugün de aynı ruh ve kararlılığa sahiptir. Biz birlik ve beraberliğimizi devam ettirdiğimiz sürece devletimizi ve milletimizi bölmek isteyenlerin hain planları boşa çıkmaya devam edecektir.
96 yılın gururu ile bütün vatandaşlarımızın, sevgili çocuklarımızın ve gençlerimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyor ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarına ve bu toprakları bizlere vatan yapan tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, geride kalan gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyetimizin 96. yılı tüm milletimize kutlu olsun.” 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık