Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

16 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Kalaycı’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Başkan Kalaycı’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın mesajı şöyle:

“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Cumhuriyet, Türk milletinin büyük bir kahramanlık destanı yazarak gerçekleştirdiği millî mücadele sonucunda ulaştığı son noktadır. 

Bedeli şehitlerimizin kanı ile ödenerek kazanılmış Cumhuriyetimizi ve vatan toprağımızı korumak, bağımsızlığımızın sembolü bayrağımızı göklerde her daim dalgalandırmak her birimizin görev ve sorumluluğudur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan ilerleyerek en büyük eseri Cumhuriyet'imizi akılla, bilimle ve büyük bir kararlılıkla sonsuza kadar koruyacak ve yaşatacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin yegâne kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyor, tüm hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık