Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

25 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

BAŞKAN UĞURLU: “KARAMAN KABUĞUNU KIRDI”

BAŞKAN UĞURLU: “KARAMAN KABUĞUNU KIRDI”

 81 il içerisinde Türkiye’nin 15. büyük ekonomisine sahip olduğumuzu belirten Uğurlu, belediyenin şehircilik anlamında da çok önemli adımlar attığını söyledi. Alt ve üst yapı çalışmaları, sosyal ve kültürel faaliyetler, dev projeler, vatandaş odaklı hizmetlerle Karaman Belediyesi’nin kurumsal bir yapıya kavuştuğunu belirten başkan Uğurlu şunları kaydetti.

  “İstişareye Açık Katılımcı Bir Belediye Olduk”

“Belediye olarak attığımız adımlarda, valiliğimizle, milletvekillerimizle, sivil toplum örgütlerimizle, kamu kurumlarımızla, siyasi partilerimizle, mahalle muhtarlarımızla, kısacası toplumu oluşturan bütün öznelerle istişare ettik ve çalışmalarımızı buna göre gerçekleştirdik. Karaman ile alakalı bütün hususları en ince ayrıntısına kadar hesap ettik ve buna göre projeler oluşturduk. Karaman için Hizmetin en mükemmelini yapmaya çalıştık” dedi.

 “Yerel Yönetimlerin Başarısı  Hükümetin Başarısıdır”

Başkan Uğurlu: “Yerel yönetimlerin başarılarının temelinde şüphesiz hükümetimiz vardır. Gerçekleştirilen projelerle, geliştirilen stratejilerle Türkiye’de yerel yönetimle konusunda devrim yapan hükümetimizin enerjisinden, Karaman olarak faydalanıyoruz. Bu konuda değerli milletvekillerimizin vermiş olduğu emek, gösterdikleri gayretler çok önemlidir.

 “Milletvekillerimiz Önemli Bir Aktör”

Karaman Belediyesi olarak 4,5 yıl içerisinde, önemli sorunların üzerine gittik ve hamd olsun tamamına yakınını çözdük. Söz verdiğimiz ne varsa hayata hepsini geçirdik. Bütün bu hadiselerin gerçekleşmesinde milletvekillerimiz önemli bir aktördür. Buradan milletvekillerimize desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Onlarla birlikte, Karamanda siyaset ve belediyecilik konusunda vatandaşın sarsılan güvenini yeniden kazandığımızı düşünüyorum.”

 “Karaman Belediyesi Bir Vizyon Kazandı”

Karaman Belediyesi’nin kurumsal bir yapıya kavuştuğunu söyleyen başkan Uğurlu; “Karaman’ın artık belediyecilik anlamında çok şükür oturttuğumuz bir sisteminin olduğunu düşünüyorum. Karaman belediyesi bir vizyon kazandı, düzenli bir sisteme sahip kurumsal bir yapı oldu. Bundan sonrası artık Karaman için daha güzel olacak. Şüphesiz Karaman için en büyük hizmet budur” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık