Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Nisan 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

BAŞKAN UĞURLU’NUN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN UĞURLU’NUN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI

 Açıklamasında; “Toplumumuzda kadın ve anne, daima özverinin, sevginin kaynağı ve temsilcisi olmuştur” diyen Başkan Uğurlu mesajında şunları söyledi:

“Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, bizleri eğitip yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımızın hayatımızdaki değerini kelimelerle ifade etmek mümkün değildir.

Ülkemizin gelişmesine ve çağdaşlaşmasına büyük katkıda bulunan kadınlarımız, toplumsal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin en temel öğesidir. Kadına bir anne, bir kardeş ve bir eş olarak gösterilen saygı ve hürmetin düzeyi, o toplumun geldiği medeniyet seviyesinin de bir ölçüsüdür. Toplumumuzda kadın ve anne, daima özverinin, sevginin kaynağı ve temsilcisi olmuştur. Toplumumuzda kadınlarımıza karşı işlenilen her türlü şiddet, dayak ve tacizin önüne geçilebilmesi için hepimize büyük görevler düşmektedir.

Bu düşüncelerle kadına yönelik cinsiyet ayrımcılığının sona erdiği, şiddetin önlendiği ve kadınların yönetimin her aşamasında ve her alanda daha çok temsil edildiği bir dünya arzu ediyor, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık