Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Başkanlar İlçeleri Fethetmeye Devam Ediyor

Başkanlar İlçeleri Fethetmeye Devam Ediyor

Ziyaretlerine Kazancı Belediye Başkanı Muhittin TUNCEL’e yaptıkları Ak Parti İl Başkanı Abidin ÇAĞLAYAN ve İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR, Ermenek İl Genel Meclisi Üyeleri Eyyup ÇAYIR ve Sadi UYAR, İlçe Başkanı Aytekin AYDIN, Belediye Meclis Üyesi Durmuş AÇIKBAŞ ve İlçe Teşkilat Mensupları ile birlikte ilk olarak Ermenek Kaymakamı Tahir YILMAZ’ı makamında ziyaret ederek İlçenin sorunları ile istişarelerde bulundular.
Ardından köy ziyaretleri ile devam eden ÇAĞLAYAN ve KAPAR, Ermeneğe bağlı Çavuş Köyü, Görmeli, Yalındal, Zeyve ve Çatalbadem köylerini ziyaret ettiler. Köylerde muhtar ve vatandaşlar ile bir araya gelerek köylerin sorunlarını görüşen ÇAĞLAYAN ve KAPAR; Zeyve Pazarında esnafları da ziyaret ederek hal hatır sordular.
hayırlı olsun ziyareti ile devam eden yetkililer ardından yine Kazancı’da düzenlenen iftar programına katıldılar. 
Verimli bir gün daha geçirdiklerini belirten Başkanlar ÇAĞLAYAN ve KAPAR, ziyaretlerde kendilerine eşlik eden İlçe Teşkilatı ve Meclis Üyeleri ile misafirperverliklerinden dolayı vatandaşlara teşekkürlerini iletirken ziyaretlerin sürdürüleceğini belirttiler.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık