Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Bayram Öncesi Denetimler Sıklaştırıldı

Bayram Öncesi Denetimler Sıklaştırıldı

Kurban Bayramı öncesi kent genelinde iş yerlerinde denetimlerini sıklaştıran Karaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların alışverişlerini güvenle yapması için yoğun mesai harcıyor. Tarım İl Müdürlüğü ekipleri ile birlikte gerçekleştirilen denetimlerde genel hijyen, ruhsat kontrolü, fiziksel ve teknik koşullar ile satılan ürünlerin son kullanma tarihinin geçip geçmediğine dikkat ediliyor. Yapılan denetimlerde evrakları bulunmayan ve şartlara uymayan iş yerlerine cezai işlemler uygulandı.

Halk sağlığının her şeyden önemli olduğuna vurgu yapan Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için 7 gün 24 saat kesintisiz çalışıyor. Titizlıkle yaptığımız denetimlerle hem vatandaşımız hem de esnafımız için birçok olumsuzluğun önüne geçiyoruz. Bize gelen tüm şikâyetler mutlaka değerlendiriliyor. Zabıta ekiplerimiz vatandaşlarımızın Kurban Bayramını sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için bayram boyunca da görevlerinin başında olacak” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık