Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Belediye Başkan Adayı Şahin "Hakim Olmaya Değil Hadim Olmaya Talibiz"

Belediye Başkan Adayı Şahin

AK Parti Karaman Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmalarını tam kadro sürdürüyor. Hafta sonu Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser’in de katılımıyla gerçekleştirilen istişare toplantısı ile seçim hazırlıklarını sürdürdüklerini söyleyen Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Şahin, “İl başkanımızın himayelerinde oluşturduğumuz Seçim Koordinasyon Merkezimizi ziyaret ederek destek veren Sayın Milletvekillerimizle birlikte, kutlu yürüyüşümüze teşkilat olarak her geçen gün daha emin adımlarla devam ediyoruz. ‘Gönül Belediyeciği’ ilkesiyle çıktığımız bu yolda inanıyoruz ki 31 Mart akşamıyla birlikte şehrin emini, hemşehrilerinindehadimi olacağız” dedi. 

Hafta sonu mesailerini çarşı esnaflarına gerçekleştirdikleri ziyaretlere ve ev toplantılarına ayırdıklarını ifade eden Şahin; “Esnaflarımızın yaklaşımı ve teveccühleri bizi daha da şevklendirmekte. Bize evlerinin kapılarını açan hemşehrilerimizin içtenliği ve samimi tavırları da göstermekteki biz nasıl Karaman’a inanmışsak, hamdolsun Karaman’da bize inanmış diyerek sözlerini tamamlarken, seçim çalışmaları arasında yaşanan birkaç ilginç olayda güne damgasını vurmuş oldu.

Başkan Adayı Şahin, öncelikle Rabia Dilay isimli bir kız öğrencinin sürpriziyle karşılaştı. Seçim Çalışmaları sırasında önlerini kesen Dilay, Şahin’e kendisiyle ilgili yapmış olduğu bir karakalem çalışması hediye etti. Hayli duygulanan Şahin bu jest karşısında Dilay’a teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık