Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın 19 Mayıs Mesajı

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın 19 Mayıs Mesajı

Mesajında; Milletlerin tarihinde kaderlerini tayin eden önemli günler olduğunu belirten Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 19 Mayıs’ın Türk Milleti için dönüm noktalarından biri olduğunu ifade etti. Başkan Kalaycı’nın mesajı şöyle:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a çıkışının 100. yıldönümünü gururla kutluyoruz. Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcını simgeleyen 19 Mayıs, Türk milletinin kendi özgür iradesine, istiklal ve istikbaline her koşulda sahip çıkacağını tüm dünyaya göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bir avuç inanmış insanın başlattığı bu kutlu yürüyüş neticesinde, büyük fedakârlıklar gösteren aziz Türk milleti esareti reddedip bağımsızlığını elde etmiştir.

İstiklal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs'ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, geleceğimizin teminatı ve umudumuz olan gençlere verilen önemin göstergesidir. Gençlerimizin ecdat yadigârı olan bu aziz vatanımızı en iyi biçimde koruyacaklarına, istiklal ve istikbalimize gerektiğinde canları pahasına sahip çıkacaklarına yürekten inanıyoruz. Bu itibarla, Cumhuriyetimizi emanet ettiğimiz gençliğin bizden daha iyi ve daha sorumlu yetişmesi, hepimizin üzerine düşen milli bir görevdir.

Vatanımızın birliği ve bütünlüğü uğruna kurtuluş mücadelesinin başladığı bu çok anlamlı günün 100. yıldönümünde, büyük Türk milletinin ve geleceğimizin teminatı gençlerimizin bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız için mücadele eden tüm kahramanları rahmetle yâd ediyor, tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum.” 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık