Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın Kadir Gecesi Mesajı

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın Kadir Gecesi Mesajı

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mesajında: “Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın sonuna yaklaşırken, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de bin aydan hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ni de idrak etmenin huzurunu yaşıyoruz.  Diliyorum ki, manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu gecede yapılan tüm dualar kabul olur. Bu mübarek gecenin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan temenni ediyor, başta Karamanlı hemşerilerim olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyorum” dedi. 

BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI’NIN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, bu yıl 9 Mart tarihinde kutlanacak olan Anneler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mesajında: “Yaşamın ilk anından başlayarak sevgi ve şefkatini bizlerden esirgemeyen, en zor anlarımızda bize güç veren annelerimiz; yerleri asla doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır. Bu müstesna günde hakkın rahmetine kavuşmuş tüm anneleri saygı ve rahmetle anıyor, vatan için evlatlarını toprağa veren şehit annelerine şükranlarımı sunuyor, tüm annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık