Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın Miraç Kandili Mesajı

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın Miraç Kandili Mesajı

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mesajında şu ifadeler yer verdi:

“Miraç; Peygamber Efendimiz (SAV)’in bir gece, Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da semaya yükselerek Yüce Yaratan’ın huzuruna çıktığı hikmet yüklü yolculuğu ifade etmektedir. 

Sıkıntıya düştüğümüz zamanda dahi bir çıkış yolunun olabileceğini ve Yüce Allah’ın yardımını esirgemeyeceğini gösteren bu mucizevi geceden; beş vakit namaz, Bakara Suresi’nin son iki ayeti ve ümmetinden Allah’a ortak koşmadan ölen kimselerin affedileceği müjdeleriyle dönen Peygamber Efendimiz (SAV), tüm inananlara verilebilecek olan en kıymetli hediyeleri vermiştir. 

Bizler de, bu şuurla bu geceyi fırsat bilip arınma ve Allah’a yönelme anlamına gelen Miraç Kandili’ni bol dua ve ibadet ile değerlendirmeli, varsa kırgınlıklarımızı bir kenara bırakıp küçüklerimizin ve büyüklerimizin gönüllerini almalıyız. Bu gecenin ülkemize ve İslam Alemi’ne sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık