Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Belediye Kar Yağışıyla Birlikte Sahaya İndi

Belediye Kar Yağışıyla Birlikte Sahaya İndi

Kar yağışı ile birlikte çalışmalara başlayan ekipler gece boyunca sahadaydı.

Karaman Belediyesi karla müdahale ekipleri, Cuma gecesinden itibaren etkisini gösteren kar yağışı ile birlikte ana arterler, bağlantı yolları, eğitim ve sağlık kuruluşları başta olmak üzere cadde ve yürüyüş yollarının açık kalması için seferber oldu. Araçların yoğun olarak kullandığı güzergâhlar ve yayaların rahat yürümesi için kaldırımlar kısa sürede temizlendi. Caddelerde biriken karlar ise belediye ekiplerince kamyonlarla şehir dışına taşındı. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, vatandaşların mağdur olmamaları adına kar temizleme çalışmalarının büyük bir titizlikle yürütüldüğünü ve ekiplerin sürekli teyakkuz halinde olduğunu söyledi. Başkan Kalaycı: "Dün akşam saatlerinden bu yana tüm araç ve personelimiz ile kar yağışının oluşturabileceği olumsuzluklara karşı sahadayız. Ana yollar ve ara geçiş yollarımızı, kaldırımlarımızı temizleyerek vatandaşlarımızın günlük hayatını ve ulaşımı etkilememesi adına kar ile 24 saat mücadele ederek halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Çalışma arkadaşlarıma özverili mücadeleleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık