Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Belediye Öncülüğündeki Yardım Tırına Büyük İlgi

Belediye Öncülüğündeki Yardım Tırına Büyük İlgi

Elazığ / Sivrice İlçesi’nde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Karaman Belediyesi öncülüğünde bölgedeki vatandaşlara destek olmak amacıyla sosyal medyada duyurulan kampanyaya Karaman halkı duyarsız kalmadı. Aktekke Meydanı’nda bekletilen 4 yardım tırına vatandaşların getirdiği kışlık kıyafet, gıda ve temel ihtiyaç maddeleri yüklendi.  Belediye ekiplerinin gerçekleştirdiği yükleme çalışmasına vatandaşlarda yardım etti. Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’da bölgeye gelerek çalışmaları yerinde inceledi.

Afet bölgesinde vatandaşlarımızın bir nebze de olsa yaralarını sarabilmek adına böyle bir kampanya başlattıklarını söyleyen Belediye Başkanı Savaş Kalaycı; “Halkımızla birlikte her afet durumunda olduğu gibi bugün de birlik ve dayanışmanın göstergesi olarak Elazığ’da ve Malatya’da depremden zarar gören vatandaşlarımızın yanlarında olduğumuzu göstermek için böyle bir kampanya düzenledik. Vatandaşlarımız şehrimizden deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ulaştırmak üzere yeni kıyafet, ısıtıcı ve gıda malzemelerinden oluşan yardım tırına büyük ilgi gösterdiler. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık