Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

18 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Bera Alanya 15. Yılında Yeni Hizmet Anlayışı İle Sezona Hazır

Bera Alanya 15. Yılında Yeni Hizmet Anlayışı İle Sezona Hazır

Bu zincirin ilk halkası olan Bera Alanya Otel, 2021 sezonunu tüm önlemleri alarak açmış ve 10 Mayıs tarihinde misafir kabulüne başlamıştır. 2020 yılında elde edilen ve salgına karşı alınan yüksek düzeyde önlemler çerçevesinde misafirlerin güvenli ve sağlıklı tatil yapabilmeleri için ilave tedbirlerin alındığı vurgusu otel yönetimince yapılmıştır.
Bera Alanya Otel Genel Müdürü Ruhat Ülgen Cengiz; “Bu sektördeki en önemli yerimiz helal ve alternatif turizmin tek değişmeyen adresi olmamızdır. Bera Alanya Otelin en büyük özelliği Otelimizi inşa ederken, misafir hassasiyetine dikkat edilerek yapılmış olması, misafirlerimizin tatilden bekledikleri her özelliğe sahip olmasıdır. Bera Alanya Otel, standart odalarda 42 metrekare büyüklüğü ile ailenizle doyasıya vakit geçirebileceğiniz ayrıcalıklı bir hizmet anlayışı sunuyor. Gelen misafirlerimizin beklentilerine en iyi şekilde cevap verebilmek için bütün çalışanlarımızla hizmet vermenin gayreti içindeyiz. Otelimiz, 15 yılın vermiş olduğu tecrübe, bilgi birikimi ve güler yüzlü çalışanları ile turizm sektörüne hizmet veren, insan kaynağı yetiştiren bir kurum haline gelmiştir. Gurbetçilerimiz başta olmak üzere yıllardır yurt içi ve yurtdışından birçok misafirimizi ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
PANDEMİ DÖNEMİNDE HİZMET STANDARTLARI YENİDEN TANIMLANMIŞTIR
2020 yılı pandemi dönemini değerlendiren Cengiz; “Maalesef 2020 yılı turizm sektörünün her anlamda yara aldığı bir dönem olmuştur. Bütün bu olumsuzluklara rağmen Bera Alanya Otel, geçen yıl misafirlerine kapılarını açarak hizmet merkezli misyonunu yerine getirmiştir. Ciro ve karlılık bazında büyüme olmamasına karşın, güvenli turizm sertifikasıyla misafirlerine kesintisiz hizmet vermenin gururunu yaşamıştır. 2020 yılı turizm sektörü açısından hijyen ve güvenli konaklama şartlarının yeniden tanımlandığı bir dönem olmuştur. Bu sezon misafirlerimizin beklentilerini doğru anlamak, nitelikli hızlı çözümler üretmek açısından, kurumsal kapasitemizin test edildiği bir dönem olmuştur. Hizmet kalitemizi geliştirmek, tüm çalışanlarımızı bu olağanüstü dönemin gereklerine uyum sağlamak üzere tüm departmanlarımızla eğitim seferberliği başlattık. Covid 19 pandemisi kurumsal olarak kriz yönetme kapasitemizi geliştirirken, odağımıza misafirlerimizin beklentilerini alan, bu yeni dönemi en öğretici şekilde geride bırakma imkanını bizlere sağlamıştır” diyerek sözlerine devam etti. 
2022 yılına dair yatırım planlarından bahseden Ruhat Ülgen Cengiz; “Her sezon öncesinde küçük dokunuşlar yaptığımız otelimizde, 2022 yılı için renovasyon ve aqualand yatırım planımız bulunmaktadır. 15 yıllık tecrübemizle konsept oteller içerisinde misafirlerimizin beklentilerini dikkate alarak, sektörümüze hizmet etmeye ve standartları belirlemeye devam edeceğimize inanıyorum. Bera Alanya Oteli 250 personeli, 38 stajyeriyle bölgesel istihdama anlamlı katkı sağlamaktadır. İşin uzmanı olan, profesyonel ve güler yüzü ile tüm çalışanlarımızla misafirlerimize ve turizm sektörüne hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Misafirlerimizin güneş, yeşil ve maviye olan özlemlerini biliyoruz. Bera Alanya ailesi olarak yeniden güzel ve sağlıklı günlere hazırız” diyerek sözlerini tamamladı. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık