Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Beyaz Bayrak Almaya Hak Kazanan Okullara Sertifikaları Verildi

Beyaz Bayrak Almaya Hak Kazanan Okullara Sertifikaları Verildi

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen sertifika dağıtım törene, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz Demir ve okul yöneticileri katıldı.
“Öğrencilerimizin temizliği, düzeni, tertibi ve beslenme alışkanlıklarını okullarımızda bizler pekiştiriyoruz”
Düzenlenen programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü kapsamında alınan Beyaz Bayrak sertifikalarının önemli olduğunu ifade etti. Kuntoğlu, “Günümüzde insan hayatını etkileyen temel problemlerinden biri beslenmedir. Bu konuda bizim üzerimize düşen görev öğrencilerimizi ve ailelerimizi bilinçlendirmektir.  Kantinlerimizde yapılacak denetimlerle tedbirlerimizi alıyoruz. Unutmamalıdır ki okul öncesinden lise dönemine kadar öğrencilerimiz hayatının büyük bir bölümünü eğitim kurumlarımızda geçiriyor ve bu süreçte öğrencilerimizin temizliği, düzeni, tertibi ve beslenme alışkanlıklarını okullarımızda bizler pekiştiriyoruz. Bu alışkanlıkların kazandırılması için de İl Sağlık Müdürlüğümüz ile ortak projelere imza atıyoruz” dedi.
“Bu projelerdeki gayemiz öğrencilerimizin daha sağlıklı bir hayat sürdürmesi içindir”
Sıfır atık konusunda da Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile iş birliği içerisindeyiz diyerek konuşmasını sürdüren İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu,  “Bu projenin işlevsel hale gelmesinde bizlere önemli görevler düşüyor. Bu çalışmalardaki asıl gayemiz öğrencilerimizin daha sağlıklı bir hayat sürdürmesi içindir. Yıl içerisinde yapmış oldukları çalışmalarla Beyaz Bayrak sertifikasını alma hedefini gerçekleştiren okul yöneticilerime ve öğretmenlerime çok teşekkür ederim. Hedefimiz yıl sonuna kadar tüm okullarımızın Beyaz Bayrak sertifikasını almasıdır” diye konuştu.
Konuşmanın ardından Beyaz Bayrak sertifikasını almaya hak kazanan okullara sertifikaları İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu tarafından verildi.
Program, günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık