Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Cahide Eke, Karaman’ın Gururu Oldu

Cahide Eke, Karaman’ın Gururu Oldu

IBSA Dünya Görme Engelliler Judo Federasyonu ve Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Antalya’da 14 ülkenin katılımıyla düzenlenen IBSA Avrupa CUP Judo Turnuvası’nda büyük kadınlar 48 kiloda mücadele eden Görme Engelliler judo milli takım sporcusu Cahide Eke, karşılaştığı iki rakibini de yenerek altın madalyanın sahibi oldu. 
Başarılı sporcu Cahide Eke’yi tebrik eden Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Antalya’da düzenlenen turnuvada sporcumuz Cahide Eke’nin milli kadroda yerini alarak altın madalya kazanması bizler için gurur kaynağı oldu. Bu başarıda emeği geçen antrenörlerimizi de ayrıca tebrik etmek istiyorum. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak sporcularımızı en iyi şekilde yetiştirmek için çaba harcıyorlar. İnşallah Karaman milli takımlara en çok sporcu gönderen illerden biri haline gelecek ve milli takımlara kazandırdığı sporcularla Türk sporuna en iyi şekilde destek verecek” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık