Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

07 Mayıs 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Celal Aslan Sudurağında Herkesin Başkanı Olacağız

Celal Aslan Sudurağında  Herkesin Başkanı Olacağız

 Sudurağının kalkınması ve yaşanabilir kaliteli bir belde olması için tekrar yola çıkan   Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkanı adayı Celal Aslan kendisi döneminde yapılan hizmetlerin üzerine henüz bir yenisinin eklenmediği belirterek  Sudurağının atıl hale getirildiğini  belirtti.

Büyük uğraş ve gayret  sarfederek  belde içine insanların dinlenmesi için   yapılan 100 bin m2 lik bir alana kurulan Büyük Parkın bakımsızlıktan  içler hale gelmesinin hem kendisini hemde belde halkını üzdüğünü söyleyen Aslan ‘Büyük Park  büyük uğraşlar  ve gayretler vererek yapıldı. Parkın işler hale getirilmesi için halkımızla gece gündüz demeden omuz omuza vererek çalıştık.Ancak şu anda bu park kaderine terk edilmiş durumda.Büyük Parkın tekrar atıl vaziyetten çıkarılıp atıl hale getirilmesi önceliğimiz olacaktır’dedi.

 Şehir ile belde arasındaki  vizyonu oturtmak ve bulmak için çalışmaların yapılacağını belirten Aslan ‘belediyecilik sadece yol,su,kanalizasyon,ulaşım vb. gibi hizmetleri vatandaşa sunmak değildir, artık Sudurağı bunları aşmış hale gelmiştir.Şimdi şehirleşme  ve vizyonu bulma zamanıdır.Şehir belde dengesini oturtacak çalışmalar yapılacak.Çünkü beldemiz konum itibari ile bunu çoktan hak etti.Yeni arayışlar içine gireceğiz.Çünkü beldemiz hem ekonomik yönden hemde konum ve coğrafi bakımdan güçlü  bir yerdedir.Kaliteli yaşam kaliteli kentleşme için belediye olarak bu hizmetler yapılacak ‘dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık