Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

CHP il Başkanı Kağnıcı'nın Regaip Kandili Mesajı

CHP il Başkanı Kağnıcı'nın Regaip Kandili Mesajı

Mübarek üç aylara kavuştuk. Recep ayının ilk Cuma gecesi Regaip Kandilini coşku ve sevinç ile karşılıyoruz. Bu aylar, milletimizin birlik ve beraberliğinin pekiştiği, aynı duygu ve maneviyatı paylaşan gönüllerin bir araya geldiği çok özel günlerdir. İslam âlemi için son derece büyük önem arz eden üç ayların ailemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. 
Bu aylar geçmişimizin muhasebesini yaparak, geleceğe azim ve enerji dolu bir şevkle atılmak için iyi bir fırsattır. Bu aylarda yoksullara ve kimsesizlere yardım eli uzatmalıyız. Tüm Dünya Covid-19 virüsü ile mücadele etmekte. Bu mübarek günlerde insanlığın başında ki bu illetten kurtulmak için aldığımız önlemlerin, yapmış olduğumuz mücadelenin yanında dua edelim. Maneviyatın yoğun olarak yaşandığı üç aylarda hayatımızda yeni sayfalar açarak, millet olarak kardeşliğimizi kuvvetlendirmeli, hoşgörü, sevgi ve saygıyı elden bırakmamalıyız. Tüm İslam âleminin Regaip Kandil’ini kutluyor; içinde bulunduğumuz zor günlerden umut dolu yarınlara, barış, huzur ve adaletli günlerin başlangıcına vesile olmasını temenni ediyorum. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık