Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Çiftçilerimize Fidan Dağıtımı Yapıldı

Çiftçilerimize Fidan Dağıtımı Yapıldı

14 Mart 2019 Perşembe günü İl Özel İdaresinde gerçekleşen fidan dağıtım programına; Vali Fahri Meral’in yanı sıra Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ali Yener Terlemez, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Özçalık, İl Özel İdaresi birim müdürleri ve çiftçilerimiz katıldı.

Gerçekleştirilen fidan alımı projesi kapsamında 54 bin 096 adeti İl Özel İdaresinin, 18 bin 032 adeti de çiftçilerimizin katkısı ile toplam olarak 72 bin 28 adet ceviz, badem ve zeytin fidanı Vali Fahri Meral ve protokol üyeleri tarafından çiftçilerimize dağıtıldı.

Yine proje kapsamında dağıtılan fidanlara ek olarak Karaman’a özgü 42 bin adet ekşikara üzüm bağının ihalesi de İl Özel İdaresi ve çiftçimizin katkısı ile yapıldı. Yapılan ihaleler sonucunda aşılanacak olan fidanların Ekim ayında çiftçilerimize dağıtılacağı ifade edildi.

İl Özel İdaresi olarak çiftçilere olan desteğin tüm kurumlar ile koordineli olarak sürdürüleceğini vurgulayan Vali Meral, tüm katılımcılara teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık