Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Cinayet zanlısı ve arkadaşı adliyeye sevk edildi

Cinayet zanlısı ve arkadaşı adliyeye sevk edildi

Olay, dün saat 16.30 sıralarında Nefise Sultan Mahallesi 2. İstasyon Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, arkadaşıyla birlikte elektrikli bisikletle olay yerine gelen Muhammet Yasin Kocaoğlu, (18), yolda yürümekte olan Atakan Y. ve arkadaşı E.S.M’nin yanına gelerek kavga etmeye başladı. Kavga sırasında Atakan Y., üzerinden çıkardığı bıçakla Muhammet Yasin Kocaoğlu’nu kalbinden ve omuzundan bıçakladıktan sonra olay yerinden arkadaşıyla birlikte kaçtı. Çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulansla Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan Muhammet Yasin Kocaoğlu, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaşanan bıçaklı kavga anı ise bir apartmanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
    
  Sosyal medya üzerinden küfürleştikleri iddia edildi
  Olayın ardından kaçan katil zanlısı Atakan Y. (17) ile yanındaki arkadaşı E.S.M. (15), polisin başarılı çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Atakan Y. ile arkadaşı E.S.M., adliyeye sevk edildi. Katil zanlısı ile arkadaşının çelik yelekle adliyeye getirilmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Katil zanlısı Atakan Y., adliyeye girişi sırasında ‘Burası Kürdistan değil, Türkiye Cumhuriyeti’ diye bağırdı. İddiaya göre, kavganın sosyal medya üzerinden bir birleriyle küfürleşme yüzünden çıktığı öğrenildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık