Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Çocuklar Ve Gençler İçin Yaz Kursu Açılıyor

Çocuklar Ve Gençler İçin Yaz Kursu Açılıyor

Hizmet faaliyetlerinin yanında, sosyal belediyecilik anlamında da örnek bir belediyecilik sergileyen Karaman Belediyesi, yaz tatilinde çocukları unutmadı. Okulların kapanmasının ardından Karaman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, İl Müftülüğü ile birlikte hareket ederek çocuklara ve gençlere yaz Kur’an kursu eğitimleri vermeye başlayacak.

10-18 yaş arası kız ve erkek öğrencilerin katılabileceği kurslar, 25 Haziran 2018 Pazartesi günü başlayacak. Kur’an-ı Kerim ve Tecvid Eğitimi ile Dini Bilgiler üzerine verilecek derslerde çocuklar, hem Kur’an-ı Kerim öğrenirken hem de aldıkları din eğitimi ile İslam dinini yakından tanıyıp öğrenme fırsatı bulacaklar. Yaz kursu hafta içi her gün 09.30 ile 12.30 saatleri arası Mümine Hatun Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Şahsen kayıt yaptırmak isteyenler Karaman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvurabilecek, telefonla kayıt için ise 212 22 10 numaralı telefona müracaat edilebilecek. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık