Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Cumhuriyet Bayramımızı Coşkuyla Kutladık

Cumhuriyet Bayramımızı Coşkuyla Kutladık

28 Ekim Pazartesi günü Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başlayan program, bugün (29 Ekim Salı) saat: 09.30’da Karaman Valisi Fahri Meral tarafından, Karaman Valiliği’nde tebriklerin kabul edilmesi ve saat: 10.00’da Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki kutlamalarla devam etti.

Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki programa Karaman Valisi Fahri Meral, Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, protokol heyeti, daire müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program, Vali Fahri Meral ve Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın halkın ve öğrencilerin bayramını kutlaması ile devam etti. Öğrencilerin şiir okuması, halk oyunları, Cumhuriyetin 96. Yıldönümü dolayısıyla yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından program resmi tören geçişi ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık