Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

16 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

“Ehline Emanet” Gazetesi Dağıtılıyor

“Ehline Emanet” Gazetesi Dağıtılıyor

Savaş Kalaycı’nın hedeflerinin, ilkelerinin ve Karaman için hazırlanan projelerin yer aldığı seçim gazetesi “Ehline Emanet” vatandaşlara dağıtılmaya başlandı.

14 sayfa olarak hazırlanan ve 20 bin adet bastırılan gazete hem içerik hem de tasarım olarak göz doldurdu. “Kucaklaşmanın Vakti Geldi” manşeti ile çıkan gazetede Savaş Kalaycı ve ekibi tarafından hazırlanan 100 den fazla projenin yanı sıra Kalaycı’nın vatandaşlara hitaben kaleme aldığı Sesleniş Mektubu ve bir de Senet yer alıyor.

Adaylık sürecinden itibaren çok farklı ve etkili bir seçim çalışmasına imza atarak vatandaşlardan ve Karaman kamuoyundan tam not alan Savaş Kalaycı, bugün dağıtımına başlanan ve büyük beğeni kazanan gazete çalışmasıyla da bu başarıyı perçinlemiş oldu. 

Konu ile ilgili bir değerlendirme yapan Kalaycı;

“Değerli hemşehrilerime ulaşabilmek, kendimizi, ekibimizi, Karaman için kurduğumuz hayallerimizi ve hazırladığımız projeleri daha iyi anlatabilmek için bugüne kadar farklı farklı çalışmalar yaptık. Allah hepsinden razı olsun, hemşehrilerimizden de büyük destek gördük. Bugün bir başka çalışmayla daha halkımızın huzurundayız. Ehline Emanet gazetemizde hem kendimizi, hem ekibimizi, hem de şehrin sorunlarına kesin çözüm olacak projelerimizi anlatmaya çalıştık. Projelerimizi bir sayfaya toplayarak bunu bir Senet haline getirdik. Ve dedik ki; Bu senette yer alan tüm maddeler benim hemşehrilerime verdiğim bir sözdür, bir taahhüttür. Bu senet metnini hemşehrilerim 5 yıl boyunca saklamasını rica ediyorum. 2 yıl içerisinde bu şehrin nasıl bir değişim ve gelişim yaşadığına Allah’ın izni ile hepimiz tanıklık edeceğiz. Bizim bu şehir için çok çalışmaktan başka bir hedefimiz de yoktur, şehrimizin bundan başka çaresi de yoktur. Çalışacağız, başaracağız. Bütün hemşehrilerime en kalbi selam sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.” Dedi.  

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık