Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

07 Mayıs 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Elvan’ın Bakan Olması Karaman’ı AK Parti Binasında Sevinç Vardı

Elvan’ın Bakan Olması Karaman’ı AK Parti Binasında Sevinç Vardı

 Elvan’ın bakan olduğunun duyulmasının ardından AK Parti Karaman İl Binasına gelen partililer sevinçlerini birbirleriyle paylaştı. AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli ile AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan partililerle birlikte Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nda düzenlenen devir teslim törenini hep birlikte televizyondan izledi.

Devir teslim töreninin sona ermesinin ardından duygu ve düşüncelerini konuşan AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan, "Bakanımıza görevi hayırlı ve uğurlu olsun. Bakanımızın ülkemize hayırlı hizmetler vereceğine inancım sonsuzdur. Ben kendisi ile çalışma ortamı buldum. Çok başarılı ve temposu yüksek, gecesini gündüzüne katarak canla başla çalışan bir bakana sahip oldu ülkemiz. Biliyorum ki Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığını üst seviyeye taşıyabileceği inancındayım. Tekrar bakanlık görevinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İl Başkanı Kerim Dereli de, "Bir şehrin il başkanı olarak o şehirden seçilmiş bir milletvekilinin bakan olması bizleri çok mutlu etmiştir. Bizler vekilimizi müsteşar yardımcılığı döneminden beri yakinen tanıyoruz. Bu dönemlerden sonra bir çok görevlerde bulundu. En son olarak da TBMM Plan ve Bütçe Komisyonluğu görevinde de ne kadar çalışkan birisi olduğunu kanıtladı. Milletvekilimizin bakanlığı döneminde de hem bakanlığına, hem de ülkemize yeni bir vizyon, yeni bir bakış açısı kazandıracağına canı gönülden inanıyor ve bakanlığının hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.












Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık