Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

03 Mayıs 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Enerya Karaman’dan Beyazkent’e Doğal Gaz Müjdesi

Enerya Karaman’dan Beyazkent’e Doğal Gaz Müjdesi

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ev sahipliğinde, Enerya Karaman İşletme Müdürü Abdulkadir Kılıç’ın katılımı ile 15 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen basın toplantısında Beyazkent Mahallesi’ne doğal gaz getirileceği açıklandı.
Toplantıda konuşan Enerya Karaman İşletme Müdürü Abdulkadir Kılıç, “Karaman’da 7 yılda yaklaşık 31 milyon 500 TL yatırım yaparak toplamda 410 kilometreyi aşan doğal gaz hattına ulaştık. Beyazkent Mahallesi’ni yılsonuna kadar doğal gazla buluşturacağız.  Bu yıl yaptığımız yatırımlarla birlikte yılsonunda yaklaşık 39 bin 500 kişiye doğal gaz ulaştırmış olacağız” dedi.
Bu yıl Karaman’da mevcut doğal gaz verilen mahallelerin yanı sıra  Gevher Hatun, Tabduk Emre, Zembilli Ali Efendi, Şeyh Edebali ve Osman Gazi mahallelerine de yatırım götürüldüğünü belirten Kılıç, “Enerya olarak Karaman Belediye Başkanı Sayın Ertuğrul Çalışkan’ın da desteği ile birlikte kentte yatırımlarımız hız kesmeden sürecektir” diye konuştu. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık