Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Ermenek'te Cumhuriyet Bayramımız Coşkuyla Kutlandı

Ermenek'te Cumhuriyet Bayramımız Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim 1923 ‘de ilan edilen Cumhuriyetin 96. Yıl dönümü nedeniyle yapılan kutlama törenleri 28 Ekim saat 13:00 da ilçemiz Hükümet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına Ermenek Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığının çelenk koymasıyla başladı.
Kutlamalar 29 Ekim Salı günü saat 10:00 ‘da İlçe Kaymakamımız Batuhan TAŞGIN ‘ın makamında tebrikleri kabul etmesiyle devam etmiş olup, daha sonra saat 10:30 İlçemiz Lütfi Elvan Kent Meydanında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların hazırlamış olduğu kutlama programıyla devam edildi.
İlçe Kaymakamımız Batuhan TAŞGIN ile İlçe Garnizon Komutanımız J. Ütgm Mehmet KÜÇÜK ve Belediye Başkanı Atila ZORLU öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasıyla başlayan program, Okullarımız öğrencileri tarafından Şiirler okunması ve Halk oyunları oynanmasıyla devam edildi. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kutlamalar Tören geçişiyle sona erdi. Törene çok sayıda vatandaş ve resmi kurum amirleri katıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık